Transport si retururi

Sport-Line.ro (Sport-Line.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

GLS Curier, Livrare in 1-2 zile, 16 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 399 RON

 • Livrarea coletelor: 

  • Se  face in cele mai bune conditii  doar prin curier.
  • Comanda facuta si confirmata de d-vs pana in ora 13:00 va fi expediata in aceeasi zi,comenzile facute dupa ora 14:00 vor fi expediate in ziua urmatoare.
  • Timpul de livrare este de 24h-48h din momentul in care ati confirmat comanda.
  • Costul transportului prin curier este de 16 lei oriunde in Romania,indiferent de greutate sau marime.
  • Comenzile de cel putin 399 lei vor avea transportul gratuit

            Costul transportului tur-retur este de 20 lei si va fi suportat de catre client. Costul transportului tur-retur pentru a primi banii inapoi este de 25 lei si va fi suportat de catre client.                             

  Schimbarea produsului:

  • se poate face la cererea d-vs,prin orice metoda de transport pe care o alegeti,costul transportului fiind suportat de catre cumparator.


  • mai simplu si mai sigur,puteti opta schimbarea produsului tot prin curierul nostru iar atunci va trimitem noi primii coletul cu produsul schimbat,asta dupa ce initial am stabilit cu d-vs modelul sau marimea corespunzatoare.
  • D-vs predati coletul la schimb numai dupa ce ati primit produsul dorit.In acest caz costul trasportului tur+retur este de 20 lei si este suportat de catre d-vs,exceptie facand cazurile in care accidental v-am trimis alta marime.  
  • daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului mai putin cheltuielile de transport care vor fi suportate de catre client,intr-un interval de timp de 14 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv anume.
  • inainte de a trimite produsul inapoi catre noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
  • cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN pe care trebuie sa ni-l furnizati sau prin mandat postal dupa caz.
  • nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model sau marime, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.


Returnarea produselor:

 Clientul Sport-Line.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

. Coletele ce prezinta deteriorari severe

. Produsele ce au fost livrate gresit                                                                                                                         

.Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate

.Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, de la incheierea contractului. .Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
. Clientul este obligat sa notifice Sport-Line.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
. Clientul Sport-Line.ro nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

  •  In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza.  In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele stocului disponibil.
  • In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art conf. O.G. 130/2000, iar Sport-Line.ro nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.